Testimonials

Testimonials

Wat klanten zeggen

Kim masseert met passionele overtuiging. Niet vanuit de boekjes, maar vanuit haarzelf. Hierdoor kun je tijdens haar massages écht ontspannen.

Lisette Bast

Even tijd voor mezelf, zo zeldzaam als jonge moeder. Kim weet precies de spanningen die je vasthoudt in je lichaam los te maken. Daarnaast vind ik het heel fijn dat ze ook 's avonds beschikbaar is: kind naar bed en even tijd voor jezelf. Top

Djoyce

Na een massage van Kim ga ik met een voldaan gevoel naar huis, en meer eigenlijk. Ik ben dan zo ontspannen dat zowel mijn lichaam als geest alles even totaal los laten. Een heerlijke ervaring, die voor herhaling vatbaar is!

Saffira Kroon

Het was een heerlijke massage. Even een uurtje helemaal kunnen ontspannen. Kim voelde goed aan waar de spanningspuntjes zaten. Ik ben er erg van opgeknapt.

Wendy

Heel ontspannend en rustgevend, ik was zowaar bijna in slaap gevallen 🙂

Thomas Patist

Een massage bij Kim levert mij meer op dan ontspanning. Ik ga ook met nieuwe inzichten naar huis door de rake vragen die ze intuïtief stelt.

Vivian Siebering

Even tijd voor jezelf bij Kim. Heerlijk mijn nek, schouders en rug laten masseren. Voelde me zo ontspannen dat Kim me wakker moest maken voor het toetje, een verrukkelijke voetmassage. Aanrader!

Laura Tepas

Massage door Kim: heerlijk!

Yolanda Aits

Na Kims massage voelt mijn lichaam weer compleet. Door hoe zij werkt kan ik woorden geven aan wat ik voel.

Willem van Leeuwen

Vandaag samen met mijn dochter een mini-massagecursus bij Kim gedaan. Dat is pas echt een SUPER cadeau!

Vivian en Lotte

15% korting voor nieuwe klanten...

Boek nu je eerst massage en ontvang 15% korting