Over

Ontspannen & Genieten

Zin om lekker te ontspannen? Liggen, genieten, en heerlijk tot rust komen?

Dan ben je bij mij helemaal goed. Ik laat je genieten van een heerlijke ontspanningsmassage van mij.

Helemaal voor jou.

Lief voor mezélf

Vind je het moeilijk om lief te zijn voor jezélf? Om te doen waar jij warm van wordt? Voldoe je liever aan de verwachtingen van anderen?

Ik snap hoe je je voelt.

Ik was namelijk ook zo.

Ik deed altijd het liefst wat anderen van mij verwachtten. Dat leidde tot veel goeds: huisje boompje beestje, een leuke man, een cum laude afstudeer-papiertje, en zelfs een doctors titel.

Maar ook tot een burn-out, overspannenheid, en ‘zo kan ik niet verder…’

Ik ging op zoek naar hulp. Praatte met psychologen, therapeuten en coaches, begon met mindfulness, en las diverse zelfhulpboeken.

Gedurende ruim twee jaar intensieve begeleiding leerde ik veel over mezelf en anderen; ik zag in dat ik totaal anders ben dan andere mensen, en tegelijkertijd juist hetzelfde als de meeste mensen.

En zo is

Lief

voor

Mezélf

ontstaan!

En het allerbelangrijkste: ik leerde hoe ik volledig kan ontspannen.

Door m’n hoofd uit te zetten, en te vertrouwen op m’n gevoel.

Alleen m’n gevoel, m’n innerlijke stem, kan me vertellen wat goed is voor mij!

Een van de dingen die goed zijn voor mij, waar ik écht blij van wordt, is masseren. Het geven van ontspanningsmassages, volledig vanuit m’n gevoel, geeft me zowel innerlijke rust als veel voldoening.

En zo is Lief voor Mezélf ontstaan!

Let's get personal

Ik ben Kim (39), samen met mijn man Dennis, onze kat Simba en onze Australische Herder pup Loki, woon ik in Wageningen. (Dennis geeft hele goede sportmassages: effectief en oorzaakgericht. Zie Soepel.net)

Het liefst laat ik mijn creativiteit de vrije loop. Knutselen, schrijven, tekenen (in het ‘echt’ of digitaal) of klussen… ons huis is één grote tentoonstelling, haha.

Ik ben graag buiten. Lekker wandelen met de onze pup, fietsen, of lekker varen, in m’n kajak!

Aan make-up doe ik niet. Ik ben al mooi genoeg van mezelf (haha, ik weet gewoon niet wat ik waar op moet smeren…) Behalve aan nagellak. Smeer ik echt overal op. Op m’n boot, op m’n peddel. Hecht goed, en er zijn zó veel mooie kleurtjes.

Varen doe ik in een super gezellig clubje. Nou ja, váren, váren, een groot deel van de tijd brengen we door op een strandje of terras, of zijn we ergens aan het kamperen…

Ik hóu van warmte. Geef mij maar de zon. Een tropische bestemming of gewoon onze achtertuin. De zon voelen op m’n huid: zálig. En op een winterse dag, ‘hup’ lekker een dagje naar de sauna. Met natuurlijk… een heerlijke ontspannnings-massage.

Kim Mulders

Ook zin in een heerlijke ontspanningsmassage?

Kim Mulders

Gepassioneerd Ontspanningsmasseuse

Logo LVM - roze